AYDIN / SULTANHİSAR - Yasemin Lütfiye Anadolu Lisesi

Mrt

Okulumuzun "4006 - TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı 9. Bilim Fuarı Proje Sergisi" 15-16 Mart tarihlerinde gerçekleştirilmiştir. Sayın Kaymakamımız Bahadır GÜNEŞ'in teşrifleriyle 15 Mart saat 10.30'da açılış gerçekleştirilmiş olup 19 alt projenin sergilendiği sergiye katılımcılar tarafından büyük ilgi gösterilmiştir. Sayın Kaymakamımız Bahadır GÜNEŞ başta olmak üzere protokol üyeleri, veliler ve diğer okul öğrencileri tarafından yöneltilen sorulara öğrencilerimiz ilgi çekici cevaplar sunmuşlardır. Okulumuzda 2016 yılından bu yana düzenli olarak yapılan TÜBİTAK 4006 Bilim Sergisinin bu sene proje yürütücülüğü okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Sevil KIR tarafından gerçekleştirilmiştir. Projede emeği geçen tüm öğrenci, öğretmen ve yardımcı personele teşekkür ederiz.

Mrt

OKULUMUZDA 15 MART'TA 9. TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARLARI DESTEKLEME PROGRAMI KAPSAMINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK OLAN BİLİM SERGİMİZE VELİLERİMİZ VE TÜM SULTANHİSARLILAR DAVETLİDİR.

Mrt

YENİ BİNASINA TAŞINAN SULTANHİSAR İLÇE HALK KÜTÜPHANEMİZİ TÜM ÖĞRENCİLERİMİZLE ZİYARET ETTİK. SADECE YENİ BİNASINA TAŞINMAKLA KALMAYIP İÇERİK OLARAK DA YENİLENEN İLÇE KÜTÜPHANEMİZ ÖĞRENCİLERİMİZ TARAFINDAN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ. BU ZİYARET KAPSAMINDA İLÇE HALK EĞİTİM MERKEZİNDE GEÇTİĞİMİZ YIL AÇILAN ETÜT MERKEZİ DE ZİYARET EDİLMİŞTİR.

Mrt

2020 yılında okulumuzda kurulmuş olan "Ahşap Tasarım Beceri Atölyesi"nde 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında İlçemiz Halk Eğitim Merkezi ile işbirliğinde öğrencilerimize yönelik açılan "Ahşap İşleme Kursu" bütün hızıyla devam etmektedir. Kurs Öğretmenimiz Hatice ÖZKULAK gözetiminde okulumuz öğrencileri yaratıcı çalışmalara imza atmaktadırlar.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü okulumuzda etkinliklerle kutlanmıştır.  Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün "Ey Kahraman Türk Kadını, sen yerde sürünmeye değil omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın!" diye seslendiği kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.

Mrt

2022 YILI "12 MART İSTİKLÂL MARŞI'NIN KABÜLÜ VE MEHMET ÂKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ" MÜNASEBETİYLE İLÇEMİZDE DÜZENLENEN "İSTİKLÂL MARŞI'NI ŞİİR OLARAK OKUMA" YARIŞMASINDA OKULUMUZ 10-B SINIFI ÖĞRENCİLERİNDEN NİLAY ÖNER İLÇE BİRİNCİSİ OLMUŞTUR. SAHNEDE HATİCE NUR DİNÇAY, SELİNAY ÖREN, NİZAMETTİN KUTLU, SUDE NUR GÜZEL VE NURİ TALHA CANKARDEŞ ADLI ÖĞRENCİLERİMİZ DE PERFORMANSA EŞLİK ETMİŞLERDİR. KENDİLERİNİ TEBRİK EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.