AYDIN / SULTANHİSAR - Yasemin Lütfiye Anadolu Lisesi

Ara

Cumhuriyetimizin 100.yılı okulumuz önderliğinde Sultanhisar'da coşkuyla kutlandı. 23 EKİM de başlayıp 29 Ekim tarihine kadar okul içi ve okul dışı  süren etkinlikler renkli büyük heyecanlı sahneler oluşturdu.Bize bu güzel günlerin yaşanmasın da canlarını ortaya koyan Başta Gazi Mustafa Kemasl Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet  ve minnetle anıyoruz.

Ara

Okulumuz İzmirde düzenlenen Teknofest şenliğine  46 öğrenci iki öğretmen bir idareciyle  katılım sağladı .  Teknofeste  milllet olarak tekrar öz güven tazeledik .Millet olarak inandığımız takdirde yapamayacağımız hiç bir şey yoktur.Cumhuriyetimizin  100. yılında bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese okulumuz adına teşekkür ederiz.

Ara

''SAĞLAM KAFA SAĞLAM VÜCUTTA BULUNUR'' Okuldaki 150 öğrenci, beden eğitimi öğretmeni Sevil KIR'ın öncülüğünde okul bahçesinde toplanarak, derse girmeden önce egzersiz yapıyor.

Hazırlıklar dahil yaklaşık 15.dk müzik eşliğinde egzersiz yapan öğrenciler, hayli neşeli geçen spor hareketlerinin ardından sınıflarına giriyor.  Egzersize öğretmenler de katılıyor. Sabah sporundan mutlu oldukları gözlenen öğrenciler, haftanın birkaç günü gerçekleştirilen bu etkinliğin her gün yapılmasını istiyor.

Ara

Öğrencilerimizin mutlu olabilecekleri ortamlar oluşturmaya devam ediyoruz.  Öğrencilerin dinlenebileceği alanlarımızda yaşadığımız sıkıntılardan birisi olan oturma bankları okulumuza adını veren Yasemin KOCAOLUK'un ablası Nebahat ADIGÜZEL  hanımefendinin  okulumuza 11 adet oturma bankı hibede  bulunmasıyla rahatlamış oldu.  . Böylece okulumuzun büyük bir eksikliği tamamladık.Yasemin kardeşimize Allahtan rahmet dilerken Nebahat hanıma teşekkür ediyoruz.

Ara

2023/2024 Eğitim Öğretime hazırlanırken yeni bir yüzle öğrencilerimizi karşıladı. Tüm paydaşlarımızın mutlu olabaileceği yeni ortamlar oluşturduk.

Ara

Kurumumuza Okul Müdürü olarak  atanan  Kürşat ÖZTÜRK 02.08.2023 tarihinde görevine başladı .  Okul  Müdürümüz Kürşat ÖZTÜRK Sultanhisarın güzide okulu Yasemin Lütfiye Anadolu Lisesine atamasından mutluluğunu ifade ederek, hep birlikte ekip gücüyle çok güzel hizmetlerin olacağını dile getirdi. Müdürümüze hoşgeldiniz diyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz..

Haz

Her yıl 4-10 Mayıs tarihleri arasında kutlanan "İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası" kapsamında bu sene de müzik, slogan ve kompozisyon yarışmalarına katılan öğrenci ve öğretmenlerimize ödülleri İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Erdinç GÜNER, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Sayın Mehmet Tuncer AKYOL ve Sayın Melik ÇOLAK tarafından takdim edilmiştir. İş sağlığı ve güvenliği konusunda farkındalık yaratıcı etkinliklere katılımlarıyla destek veren öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

Haz

SULTANHİSAR HALK EĞİTİM MERKEZİNİN OKULUMUZDA AÇMIŞ OLDUĞU AHŞAP TASARIM, EBRU VE SIFIR ATIK KURSLARININ YIL SONU SERGİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Haz

Dünya Çevre Günü, İsveç'in Stockholm kentinde 1972 yılında düzenlenen Birleşmiş Milletler Çevre Konferansından bu yana, her yıl 5 Haziran tarihinde, çevrenin korunması konusunda dünya çapında farkındalık yaratılması ve eylemde bulunulması amacıyla kutlanmaktadır.

May

ULU ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN SAMSUN'A ÇIKIŞININ 103. YILDÖNÜMÜ OLARAK KUTLANAN "ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI" TÜM YURTTA OLDUĞU GİBİ İLÇEMİZDE DE TÖRENLERLE KUTLANDI.

May

İLÇEMİZDE DÜZENLENEN "19 MAYIS GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ"NE OKULUMUZDAN BÜYÜK BİR KATILIM GERÇEKLEŞMİŞTİR.

May

OKULUMUZ 12. SINIF ÖĞRENCİLERİ MERHUM BAŞBAKAN ADNAN MENDERES'İN ANISINA İNŞA EDİLMİŞ OLAN HEM DEMOKRASİ MÜZESİNİ HEM DE ÜNİVERSİTEYİ GEZDİLER

Nis

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Nis

Okulumuz Biyoloji Öğretmeni Esra Mualla ÇAYIRLI ERGEÇ 19 Nisan 2022 Salı günü tüm öğretmen ve öğrencilerimize yönelik "Diyabet Eğitimi" vermiştir. Öğrenci ve öğretmenlerimiz çağımızın büyük problemi haline gelmiş olan diyabet hakkında verilen bilgileri dikkatle dinledikleri gözlemlenmiştir. Öğretmenimize yaptığı çalışma nedeniyle teşekkür ederiz. Daha fazla bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

Mrt

Ülkemizde her yıl martın son pazartesi günüyle başlayan kütüphaneler haftası ilçemizde de kutlandı. İlçe kaymakamımız Sayın Bahadır GÜNEŞ'in katkı ve desteğiyle okullarımızda çeşitli etkinlikler düzenlendi. Okulumuz öğrencileri etkinlikler kapsamında Nysa Antik kentine doğa yürüyüşü yaparak bu tarihi ortamda getirdikleri kitapları okudular. Öğrencilerin coşkuyla katıldıkları bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederiz.